HOLLYWOOD CAFé

HOLLYWOOD CAFé Hollywood café

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 129 beoordelingen
18 okt 2021 om 19:25 Het eten was ronduit slecht! Het bloed lekte langs het zilverpapier uit! De kip was niet volledig gebakken! En die kleur?! Gruwelijk! Dit was de druppel! We hadden jullie nog een kans gegeven, maar slechte reclame is ook reclame! Foei !!!
16 okt 2021 om 13:01 Alles was wat koud, ook de hamburgers, spijtig. maar toch lekker. En in de salade knisperde een heel klein beetje zand. Raar want het zijn hier altijd zeer goede producten. Dit is de eerste keer dat ik een mindere beoordeling moet plaatsen. Zonde.
29 sep 2021 om 20:00 Zoals altijd helemaal inorde!
12 sep 2021 om 12:53 Messed uo the delivery. Which in itself can hapoen. The folowing fact they never picked uo the phone in the next 1u30 while i tried calling em for over 17 times is their fault. Never ordering there anymore. Abominable customer service
10 aug 2021 om 18:55 Wel iets te weinig frieten voor 5 personen
4 aug 2021 om 18:43 Eerste keer dat we klachten hebben. De salade was zoals altijd super. De puree echter, was uitgedroogd en de kip was verbrand en te droog. We hadden 2 porties saus besteld, en die zat er niet bij.
14 jul 2021 om 6:27 Je vraagt zonder tomaat je krijg met tomaat en die burger was 1 bovenkant kei hard moest da weggooien dit service was echt zero sorry NIET OKÉ!!!
10 jun 2021 om 20:23 super vriendelijke bezorging en heel lekker eten! top gewoon!
31 mei 2021 om 8:37 Bezorging ging goed. Wel een half uur eerder dan de takeaway track en trace aangaf. Het eten zelf is wat matig. De burgers zijn prima, maar niet bijzonder. Erg weinig frieten er bij die erg slap zijn. We hadden meer/beter verwacht voor de prijs.
28 mei 2021 om 21:50 1.10min vroeger dan gevraagd uur geleverd Wok, pizza en kip waren oké, salade heel pover voor bijna €20 (vooral sla, weinig scampi, geen brood erbij) Niet slecht maar toch wat teleurstellend
23 mei 2021 om 19:41 Eten was zeer lekker
14 mei 2021 om 21:24 Zoals altijd helemaal tip top inorde!